Tekenen en schilderen

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden voor schilderworkshops.. Hieronder enkele voorbeelden wil je meer weten neem dan rustig vrijblijvend contact met ons op

Action painting  De deelnemers gaan niet uit van een vooropgezet plan, maar laten zich leiden door een toevallige inspiratie. Het schilderij ontstaat al ritmisch bewegend op muziek en het eindresultaat is als het ware een documentatie van de handelingen. De werken zijn meestal non-figuratief en vaak van groot formaat. 

naar een naaktmodel Spannend en toch heel gewoon. We leren je over verhoudingen en al vrij snel maak je karaktervolle schetsen. Door afstand te nemen en gebruik te maken van je rationele analytische vermogens evalueer je de tekening, verbeter je waar nodig en stop je op het juiste moment.

Teampainting Op verrassende  wijze door middel van verf en doek en eventueel andere materialen tot de ontdekking komen dat je op ongedwongen wijze via deze creatieve weg anders naar je collega’s gaat kijken en veel van elkaar kunt opsteken.

Buitenschilderen Wie buiten schildert moet snel zijn, intuïtief, keuzes maken, het licht verandert voortdurend. Pak de essentie van wat je ziet, leg iets van jezelf in het werk, jouw zienswijze. fauvistisch schilderen, of ingetogen als een japans kunstenaar, abstraheren, aandacht, het besef dat je deel uitmaakt van de natuur.      

Collages en materieschilderijen Het maken van een materieschilderij is een ontdekkingstocht naar nieuwe mogelijkheden en grensverleggend. Het is een gemengde techniek waarin je mogelijkheden hebt om te combineren met van allerlei materialen. We werken met acrylverf op schildersdoek, paneel of ???. Daarnaast gebruiken we materialen zoals: textiel, papier, karton, vlas, grind, zand, zaagsel, foto’s e.d. Alles wat jou inspireert kan toegevoegd worden aan het schilderij. Functionele en bekende materialen worden op andere wijze benaderd.

Leker gek met verf een schilderworkshops waar je je helemaal kunt laten gaan zorg dat je oude kleding aan hebt dan is niks te gek en word je misschien zelf wel een kunstwerk.

er zijn verschillende opties mogelijk, van ingetogen experimenteel werken tot eens flink tekeer gaan op een groot doek.. Laat het ons weten en neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

PRIJZEN: SCHILDEREN & CO

Optie 1: dagdeel

10+ personen €40 p.p. duur 2,5 uur
7/10 pers €45p.p. duur 2,5 uur
6/4 pers €55 p.p. duur 2,5 uur
2/3 pers €65 p.p. duur 2,5 uur

Optie 2: dag

10+ personen €60 p.p. duur 5 uur
7/10 pers €65p.p. duur 5 uur
6/4 pers €70 p.p. duur 5 uur
2/3 pers €85 p.p. duur 5 uur

Extra bij te boeken: (alleen op onze basislocaties)

eenvoudig lunch €9,– p.p
luxelunch €18,50 p.p.
kunstenaarslunch €23,50 p.p.
hapjes plus drankje als afsluiting €12,50 p.p.

prijzen zijn inclusief:

Voor een Workshop op onze eigen locatie worden geen extra kosten berekend !!  Voor andere locaties in het land word een toeslag van €50 berekend heb jezelf een locatie dan komen deze kosten te vervallen inbegrepen is materiaal op onze eigen locaties zijn  koffie, thee, sapjes inbegrepen

Exclusief: