Muziekuitjes

abuEnkele voorbeelden van muziek workshops: 

Afrikaans Trommelen  je leert de beginselen van de West-Afrikaanse percussie. verder leer je welke klanken je uit de Afrikaanse trommel (Djembé) kunt toveren en welke klanken uit de andere instrumenten zoals de doun doung die onlosmakelijk met de Djembé verbonden zijn. Aan het eind van deze workshop heb jij het ritme dermate eigen gemaakt, dat er gezamenlijk en als geheel ensemble gespeeld kan worden.

Smartlappen Niet zomaar even wat zingen maar eerst de dames en dan de heren. Ritme zoeken gevoel er in. Onder de bezielde leiding van een van onze dirigenten en natuurlijk de accordeonist voel je je zomaar een koor.

Percussiepainting Een combinatie van muziek, beweging en schilderen (percussie en actionpainting).
De deelnemers gaan niet uit van een vooropgezet plan, maar laten zich leiden door een toevallige inspiratie. Het schilderij ontstaat al spelend en bewegend. Spelenderwijs maak je kennis met verf, doek en panelen. De workshop is gericht op personen die geen enkele ervaring hebben. Schilderij of schilderijen ontstaan in een dansende beweging op muziek.

Salsapainting Een combinatie van dans,muziek en schilderen (salsa en actionpainting)
De deelnemers gaan niet uit van een vooropgezet plan, maar laten zich leiden door een toevallige inspiratie. Het schilderij ontstaat al dansenden bewegend. 

Neem voor meer informatie contact met ons op

PRIJZEN MUZIEKWORKSHOPS
p.p ws +lunch  info boek
15+ € 30 € 39  info boek
14 € 32 € 41  info boek
13 € 34 € 43  info boek
12 € 36 € 45  info boek
11 € 38 € 47  info boek
10 € 40 € 49  info boek
10 – Op aanvraag
Workshop in combinatie met b.v schilderen en live muziek prizen op aanvraag
Extra’s zoals high tea en arrangementen prijs op aanvraag